Biscuit in Hawthorn
Private Residence

Tuesday 14 July 2020

Private residence in Hawthorn featuring Biscuit.

The design for this stunning house coalesces around three defining gestures: the dramatic double helix staircase, the oak slatted detailing and the steel-framed glazing that creates a new connection between the interior and the garden. From these three elements, Christopher Elliot Design developed a design language that informed the overarching concept.

To help facilitate a restrained palette of natural materials—key to the project’s balance between old and new—Biscuit, from our Tonal Collection was chosen by the designer. Biscuit features complex layers of white, grey and natural tones which complement the raw, untamed beauty of oak as a material.

biscuit-in-hawthornchristopher-elliot2020made-by-storey1-457dc4459c473645e5f20834d2491bd5
biscuit-in-hawthornchristopher-elliot2020made-by-storey2.1-8a427239b46cb5fd9ded307219d693ff
biscuit-in-hawthornchristopher-elliot2020made-by-storey3.1-bd9514c5499c8f091a5117ac15a1d05a
biscuit-in-hawthornchristopher-elliot2020made-by-storey4.1-da857662d4a04cb2bb4998305ee1250f
biscuit-in-hawthornchristopher-elliot2020made-by-storey5.1-1a461e55de20aa41e159247eda8851e4

Explore More

Get the
full storey.